עוד על בעיות במחזור - זרימת דם וגושים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/09/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 21, אני בתולה, ולאחרונה נוצרה לי בעייה עם המחזור: חודשיים הוא איחר, וזה המחזור השני שאני מקבלת, ובזמן ההשתנה יש לי מין זרימת דם וגושים מן הנרתיק. זה היה גם במחזור הקודם וזה נמשך רק יום אחד. האם יש לי בעייה ברחם? והאם יש אפשרות שתהיה לי בעיית פוריות בעתיד?

תשובה:
לא הייתי ממהרת כל כך להילחץ, ובכל זאת אין באפשרותי לענות לך מבלי לבדוק אותך. גשי לרופא נשים להיבדק.