דלג לתוכן
תגובה אלרגית למינוציקלין
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/09/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני משתמש כשבועיים במינוציקלין ע"פ המלצת רופא עור. לא מזמן החלה לי פריחה (מגרדת מאוד) בגוף. האם זו תגובה אלרגית לתרופה (אחרי יותר משבועיים)? כאמור, הפסקתי עם התרופה ע"פ המלצת הרופא.

תשובה:
תגובה אלרגית לתרופה אינה מופיעה תמיד מייד לאחר נטילתה. תגובה אלרגית יכולה להופיע ימים ושבועות לאחר נטילתה. כמו כן ישנן תגובות אלרגיות המופיעות גם שנים לאחר התחלת הטיפול. אי לכך סביר להניח שאכן מדובר בתגובה אלרגית, ועליך להימנע מתרופה זו ( אלא אם נטלת תרופה נוספת במקביל ואז ייתכן ואתה אלרגי לתרופה האחרת).
רופאים בתחום
ד"ר משה מלכין
ד"ר משה מלכין עיניים
4.9
( 422 חוות דעת )
"ראשית, היחס היה מעולה. מזמן לא נתקלתי ביחס חם, ענייני, מהיר ויעל. שנית, הצוות שלו, המזכירה, ממש יד ימינו , מאד יעילה, סבלנית , אמינה ומסבירה ללא לאות על כל שאלה ותהייה ומאוד מעודדת ולבבית. שלישית. הנתוח עבר בהצלחה , ללא כאבים . ממליצה בחום."
ד"ר איתן ראט
ד"ר איתן ראט עיניים
5.0
( 29 חוות דעת )
"מאד נהנתי והתרשמתי מדר ראט. התייחס בצורה עדינה ומקצועית. נתן את מלוא תשומת הלב, ביצע את הבדיקות במקצועיות ובנועם. הסביר לי כל דבר, נתן לי תחושת ביטחון מלאה. תודה רבה"
ד"ר רוני שפר
ד"ר רוני שפר ילדים
5
( 27 חוות דעת )
"דר רוני דאג וטרח כדי להעניק לביתי את הטיפול הכי טוב ועזר לנו לקבל את האישורים הנדרשים"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו