האם לוסטראל משפיע על התיאבון (מוגבר או מופחת) ? לא שאני סובל מתופעה זו
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/01/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

האם לוסטראל משפיע על התיאבון (מוגבר או מופחת) ? לא שאני סובל מתופעה זו סתם רציתי לדעת.

תשובה:
לוסטראל או בשמו הלועזי Sertraline, עשוי לגרום בסופו של דבר לאחר תקופת מה לעליה בתיאבון, אולם תופעה זו אינה שכיחה. בנוסף בטווח הקצר עשוי לגרום לירידה בתיאבון ובחילות.