דלג לתוכן

הפסקת גלולות וכניסה להריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/03/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני רוצה לנסות להיכנס להריון בעוד כמה חודשים, ואני לוקחת גלולות למניעת הריון - הרמונט כבר שנה וחצי. האם נכון להפסיק כבר עבשיו, מכיוון שהסיכוי להיכנס להריון הוא מועט מייד לאחר הפסקת גלולות? אם אני רוצה להימנע מהריון מיידי, האם נכון להימנע מיחסים בזמן הביוץ?

תשובה:

נכון להפסיק נטילת גלולות כ- 3 חודשים לפני שמתחילים נסיונות להרות, בינתיים היעזרי באמצעי הגנה אחר. לא כדאי להסתמך על הימנעות מקיום יחסים בזמן הביוץ.
רופאים בתחום
ד"ר דוד אוריון
ד"ר דוד אוריון נוירולוגיה
ד"ר דוד ישראלי
ד"ר דוד ישראלי עיניים
ד"ר אלכסנדר כצמן
ד"ר אלכסנדר כצמן אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו