דלג לתוכן

נטילת מולטי-ויטמין שמכיל יוד בנוכחות TSH גבוה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/03/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

האם לקיחת מולטי ויטמינים שמכילים יוד יכולה לגרום לבעיות כאשר יש ערכים גבוהים של TSH בשל תת-פעילות של בלוטת התריס?

תשובה:

דווקא במקרים של תת-פעילות בבלוטת התריס לא תזיק מעט תוספת של יוד לתזונה. אני לא רואה שום בעיה עם נטילת מולטי ויטמין כזה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר עמיקם טל
ד"ר עמיקם טל פסיכיאטריה
ד"ר דוד ישראלי
ד"ר דוד ישראלי עיניים
פרופ' יעקב שכטר
פרופ' יעקב שכטר אונקולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו