דלג לתוכן
האם יש חשיבות להחלפת ימי נטילת הגלולות יסמין?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/06/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני משתמשת בגלולות מסוג יסמין. בטעות החלפתי בין הימים , את הגלולה של יום רביעי לקחתי ביום שלישי ואת הגלולה של יום שלישי לקחתי ביום רביעי. עלי לציין כי הטעות נעשתה בימים עשירי ואחד עשר למחזור. שאלתי היא : האם קיים חשש כלשהו שאין הגנה מספקת מפני הריון , האם יש צורך בשימוש באמצעי מניעה נוספים נוכח טעות זו?

תשובה:
בגלולות למניעת הריון מסוג יסמין אין חשיבות לאיזו גלולה לוקחים באיזה יום, כיוון שכל הגלולות בחפיסה הן בעלות הרכב דומה, ולכן את מוגנת.
רופאים בתחום
ד"ר קטיה אלגרט
ד"ר קטיה אלגרט אף אוזן גרון
4.9
( 154 חוות דעת )
"."
ד"ר אילן וולקוב
ד"ר אילן וולקוב פסיכיאטריה
5.0
( 22 חוות דעת )
"הגעתי לאילן אחרי תקופה מאוד לא פשוטה, ובלי לדעת למה לצפות. מהרגע הראשון הייתה תחושת הקשבה אמיתית, בלי שיפוטיות... ההסבר היה ברור, והיה מקום לשאלות ולחששות. הטיפול עזר לי להבין את עצמי יותר טוב..."
פרופ' לנדאו דניאל
פרופ' לנדאו דניאל ילדים
5.0
( 59 חוות דעת )
"הפרופסור דניאל לנדאו מקצועי מאוד הסביר את ממצאי הבדיקה בצורה ברורה ונגישה, תוך התייחסות לכל שאלה שהעלתי."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו