דלג לתוכן

דימום חזק בעת נטילת גלולות

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/09/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

הוצאתי התקן תוך- רחמי מסוג "מירנה" וניתנו לי גלולות למניעת הריון בשם הרמונט ולמחרת כבר התחיל לי דימום חזק מאוד עם גושים שנמשך כבר 5 ימים. מכיוון שאנו בזמן חג איני יכולה לפנות לרופא. אשמח לדעת אם זו תגובה נורמלית או שעליי להפסיק את הגלולות.

תשובה:

עלייך להמשיך את הגלולות ולפנות מייד לבדיקה במיון.
רופאים בתחום
ד"ר יחזקאל לוי
ד"ר יחזקאל לוי עיניים
פרופ' רחל שטראוסברג
פרופ' רחל שטראוסברג נוירולוגיה
ד"ר דוד מילאטינר
ד"ר דוד מילאטינר יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו