התחלת טיפול עם רואקוטן בקיץ
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/10/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

בני בן 16 ורוצה להתחיל טיפול ברואקוטן. אני מסרבת להתחיל בחודשי הקיץ ומחכה לסתיו בגלל חשיפה לשמש. האם מותר להתחיל בחודשי הקיץ?

תשובה:
טיפול ברואקוטן הוא טיפול ארוך טווח שנמשך בין שלושה חודשים לחצי שנה. אחת מהתוויות הנגד היא אכן חשיפה ממושכת לשמש, ויש להשתמש בכובע ובקרם הגנה עם מקדם הגנה גבוה במקרה שנחשפים. אני לא יכול לענות על השאלה אם כדאי להתחיל טיפול בקיץ או לא. כל אחד מכיר את עצמו ואת יכולות המשמעת העצמית שלו, ולפי זה הוא יכול להחליט. אם ממלאים את הוראות השימוש בתרופה, אין סיבה לא להתחיל את השימוש בה בחודשי הקיץ. לפרטים נוספים על התרופה את יכולה לקרוא עליה עוד באינדקס התרופות של אינפומד ולהשתמש במנגנון החיפוש של כדי לאתר תשובות נוספות שעוסקות בה. ד"ר גיל טאובר - אינפומד