יש לי שאלה בנושא הגלולה למניעת הריון . שכחתי לקחת גלולה בערך באמצע החפיסה <br /
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 16/10/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי שאלה בנושא הגלולה למניעת הריון . שכחתי לקחת גלולה בערך באמצע החפיסה ולאחר כמה ימים לקחתי אותה מאוד באיחור. כמו כן אני חושבת שקיימתי יחסי מין, המחזור שלי מאחר ואני אמורה כבר להתחיל ליטול את החבילה השנייה. האם יש סיכוי שאני בהריון והאם אני צריכה להתחיל חבילה חדשה

תשובה:
מומלץ להפסיק את החבילה אותה נטלת עכשיו ולהתחיל חפיסה חדשה לאחר שבוע הפסקה. הסבירות שנכנסת להריון לאחר שיכחה של גלולה אחת היא אפסית.