דלג לתוכן

דימום אחרי החלפת גלולות

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/10/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני לוקחת גלולות למניעת הריון בערך 8 חודשים. עד היום לקחתי אסטל 35 ולפני שבועיים בדיוק החלפתי את הגלולות לפמינט, ופעם ראשונה התחילו לי דימומים. דבר ראשון, רציתי לשאול אם אני צריכה להחליף את הגלולות. דבר שני, קיימתי יחסי מין בזמן הזה, רציתי לדעת אם זה בסדר או שזה מזיק לי יותר בגלל הדימומים.

תשובה:

ייתכן והמינון של הגלולה החדשה נמוך מדי בשבילך ותיאלצי להחליף את הגלולה אם התופעה תימשך. יחסי מין בזמן זה אינם מזיקים.
רופאים בתחום
ד"ר חיים גרינשפן
ד"ר חיים גרינשפן פסיכיאטריה
ד"ר סיגל זמודזיאק יחיעם
ד"ר סיגל זמודזיאק יחיעם עיניים
ד"ר אירית יעקבי
ד"ר אירית יעקבי רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו