שימוש נכון בתמיסת דרמובאט
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/10/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

לבתי הומלץ להשתמש בתמיסת דרמובאט פעמיים ביום למשך חודש ימים. כיצד יש לשים את התרופה? היא מתלוננת ששורף לה. האם ניתן למהול את התרופה לפני השימוש?

תשובה:
דרמובאט הוא תכשיר סטרואידלי חזק. לשימוש בו עלולות להיות תופעות לוואי של גירוי העור, דלקת זקיקי שערה ועוד. לפי הוראות היצרן, אם יש גירוי של העור, יש להפסיק את השימוש בתרופה ולטפל במצב שנוצר. לפיכך, אם התופעה ממשיכה אצל בתך, עצתי לך היא להפסיק את התרופה ולפנות לרופא המטפל. מידע נוסף על דרמובאט תוכלי למצוא באינדקס התרופות של אינפומד בקישור הבא http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=380