דלג לתוכן
בספר עב כרס של עידכון מידע תרופתי, קיימת המלצה: אנטיביוטיקה מסוג דוקסילי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 24/10/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

בספר עב כרס של עידכון מידע תרופתי, קיימת המלצה: אנטיביוטיקה מסוג דוקסילין אינה מומלצת לדלקת בדרכי השתן. אני סובל מדלקת הערמונית, האורולוג רשם לי טיפול ב- דוקסילין למשך 10 ימים 100 מ"ג - 1 ליום + ציפרוגיס 250 מ"ג - 2 כדורים ליום, מה דעתכם לגבי הנ"ל ?.

תשובה:
דוקסילין ניתנת לכיסוי כלמידיה שגורמת לדלקת השופכה. ציפרוגיס היא תרופה טובה לדלקת שמקורה בחיידקים ממקור מעי. נראה שהרופא שלך איבחן דלקת בשופכה וא/ו ביותרת האשך וכיסה כל גורם אפשרי במתן שתי התרופות יחד. אין מניעה לקחתן בו זמנית.
רופאים בתחום
ד"ר מיכאל פרומר
ד"ר מיכאל פרומר ברית מילה
5
( 18 חוות דעת )
"ממליץ בחום על ד”ר מיכאל פרומר! מיכאל מקצועי, מסודר ושומר על סטריליות מלאה. מיומן מאוד, והפרוצדורה עברה במהירות וללא תופעות לוואי. לאחר הברית הוא יזם קשר איתנו כדי לוודא שהכול מתנהל כשורה. בנוסף, הוא תמיד זמין לשאלות - מה שמעניק תחושת ביטחון ושקט נפשי."
ד"ר הדר קולב
ד"ר הדר קולב נוירולוגיה
5
( 5 חוות דעת )
"דר הדר נעימה נינוחה ,יסודית, מקצועית ומקיפה שאלה שאלות רבות על תחושות הרגשות ומחלות . בדקה את התגובות הנרולוגיות שלי והפנתה אותי לסדרת בדיקות לפתרון הבעיה. תודה"
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס ייעוץ
מומחים בהתאמת טיפול מותאם אישית עם קנאביס רפואי למגוון מטרות טיפוליות (השירות ניתן לבעלי רשיונות/ מרשמים בלבד)
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו