התקן תוך-רחמי שיצא ממקומו
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/10/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 42, היה לי התקן מירנה במשך שנה וחצי. לפני יומיים, עקב דימומים חזקים, היגעתי לרופא נשים שלי, ומתברר שההתקן יצא והרופא הוציא אותו לגמרי. כרגע אני עם דימומים ולוקחת סרזט. האם הסרזט יכול לעזור לעצור את הדימום? ואיך זה יכול להיות שההתקן יוצא החוצה?

תשובה:
קורה לפעמים שכאשר יש דימומים חזקים ההתקן נשטף החוצה עם הדימום. תופעה זו ידועה ומוכרת. מטרת הסרזט היא לנסות להפסיק את הדימום. המשיכי מעקב אצל הרופא המטפל. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד