דלג לתוכן

האם חיסון נגד סטרפטוקוקוס מומלץ לילדים?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/10/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

ילדתי בת השנה סובלת לעתים קרובות מצפצופים בריאות ומקבלת אינהלציות בתדירות גבוהה. האם חיסון פרבנאר נגד החיידק הטורף (סטרפטוקוקוס) אמור לעזור לה, או שסיכון ההידבקות בחיידק קטן יותר בגלל שהיא חולה הרבה בדרכי הנשימה?

תשובה:

החיסון מומלץ בחום על ידי ארגון רופאי הילדים. כרגע החיסון מתבצע באופן פרטי, אך ייתכן שתוך מספר שנים ייכנס לסל הבריאות ולטיפות החלב. בתך אינה יותר מחוסנת בגלל שהיא נוטה לחלות במחלות הקשורות לדרכי הנשימה, וסיכון ההידבקות שלה אינו נמוך יותר. מובן שיש לשקול כל מקרה לגופו. היוועצי ברופא המטפל. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד
רופאים בתחום
 ענת פרידמן
ענת פרידמן פיזיותרפיה
ד"ר שאול סטיר
ד"ר שאול סטיר נוירולוגיה
ד"ר יואב ירון
ד"ר יואב ירון רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו