האם ניתן להיכנס להריון גם כשלא מרגישים שקרום הבתולים נקרע?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/10/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אחרי בדיקת גינקולוג הבנתי כי קרום הבתולין לא נקרע (כנראה שלא הייתה חדירה מלאה עד כה), ואחרי שקיימתי יחסי מין (עם ניסיון לחדירה מלאה) לא הרגשתי בכאבים ולא היו דימומים. כמו כן היתה גמירה בפנים ונוזל הזרע נשאר בפנים. האם יכול להיות שאני עדיין בתולה? ואם כן, האם ניתן להיכנס להריון במצב הזה? כמו כן רציתי לדעת היכן ממוקם קרום הבתולין? האם רחוק מפתח הנרתיק? והאם צריך חדירה מלאה על מנת להסירו או שמספיקה חדירה חלקית?

תשובה:
אם היתה חדירה את לא בתולה. בהחלט ניתן להיכנס להריון ממצב כזה. לפעמים מספיקה חדירה חלקית לקריעת הקרום.