הטיפולים ל-ויטיליגו
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/01/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

לביתי בת 14 יש ויטיליגו. לאחרונה נודע לי על שמן טבעי מפקיסטן שהוכח כיעיל. ניתן לקבל עליו פרטים באתר : www.antivitiligo.com האם ידוע לכם על התרופה, אפקטיביות, ביטחון בשימוש וכו'?

תשובה:
ויטיליגו היא מחלה נרכשת של חוסר פיגמנטציה בעור, עם הופעת כתמים בהירים בפיזור גוף שונה. קשה לטפל בוויטיליגו, אך יש למחלה טיפולים. ב-15% עד 25% מהמקרים יש רה-פיגמנטציה ספונטנית (יצירה של פיגמנט מחדש). עיקר הבעיה במחלה זו היא קוסמטית. לכן ישנם טיפולים הכוללים make-up וצבעים יותר עמידים. צר לי, אינני מכירה טיפול מסוג זה. כדאי להיוועץ עם רופא הומאופאתי בנושא, אולי מכיר את פעילותם והשפעתם של החומרים הפעילים. תוכלי לקרוא על הטיפולים האפשריים בקישור הבא: http://www.infomed.co.il/questions/q_082008_6.asp