מחזור לא סדיר (2)
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 33, אם לשתי בנות בנות חמש ושלוש. ההריונות היו תקינים לחלוטין. לפני כשנה (דצמבר 2005) היה לי הריון מחוץ לרחם שבעקבותיו הוציאו לי חצוצרה אחת. אנו מאוד רוצים ילד נוסף ומנסים כשנה, אך המחזור שלי מאוד לא סדיר (כל פעם מאחר ב- 10 ימים, 5 ימים וכד'),

תשובה:
אם המחזור שלך לא סדיר, ייתכן ואת לא מבייצת. בתור צעד ראשון אני מציעה לך לגשת לרופא נשים ולבצע פרופיל הורמונלי.