דלג לתוכן
בדיקה לזיהוי ביוץ
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/08/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

ביצעתי בדיקה ביתית לזיהוי ביוץ. התוצאה בבדיקה השלישית הראתה עליה בקו הבדיקה לאחר יומיים בהם קו הבדיקה לא נראה כלל או היה חלש באופן משמעותי מקו הביקורת. עם זאת, למרות שהיתה מגמת עליה, הקו היה חלש מהקו השני, לא זהה ולא כהה יותר כמתבקש בתוצאה חיובית. האם תוצאה זו מעידה על עליה בהורמון ועל ביוץ? והאם בדיקה נוספת, מאוחר יותר באותו יום, היתה יכולה לסייע בקביעת הביוץ? יש לציין שרק למחרת בבוקר ביצעתי בדיקה נוספת, והתוצאה היתה שלילית.

תשובה:
ייתכן שלא היה ביוץ כלל, וייתכן שהבדיקה לא זיהתה את הביוץ שלך. לעיתים קורה שיש חודש ללא ביוץ, אין זה דבר חריג. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' אליזבט הלף און
פרופ' אליזבט הלף און פנימית
4.7
( 14 חוות דעת )
"לאחר הייעוץ ובדיקה אצל פרופ' אליזבט הלף און היא השרתה תחושת ביטחון לגבי המשך מעקב , הייתה יסודית ומקצועית ונתנה לנו תחושה נעימה מאוד"
ד"ר אילן הוכמן
ד"ר אילן הוכמן אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
5
( 11 חוות דעת )
"החוויה היית מושלמת, מפגישת הייעוץ וכל תהליך הניתוח, והכי חשוב התוצאה לאחר ניתוח! הכל היה מושלם מקצועי ואישי ממליץ בחום !"
פרופ' עימאד אבו אל נעאג'
פרופ' עימאד אבו אל נעאג' כירורגיית פה ולסת
מנהל מחלקת כירורגיית פה פנים ולסתות במרכז הרפואי צפון- פוריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו