הימנעות ממקלחת אחרי יחסי מין כשהמטרה היא הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/12/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

האם צריך לשכב מעט לאחר קיום יחסי מין בכדי להקל על הזרע להיקלט בגוף כאשר רוצים להיכנס להריון? אם כן, כמה זמן? אני נוהגת לקום ולהתקלח לאחר דקות ספורות. האם זה יכול לפגוע בקליטת הזרע?

תשובה:
ניתן להיכנס להריון בכל מצב, אבל כדי להגדיל את הסיכויים, כדאי להימנע ממקלחת מייד אחרי קיום יחסי המין מפני שהמקלחת יכולה לשטוף את הזרע החוצה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד