דופק איטי וחולשה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 67. עקב פרפור פרוזדורים ולחץ דם גבוה אני מקבלת קרדילוק 5 מ"ג ביום, טמבוקור 100 פעמיים ביום, נורווסק וטריטייס. אני גם לוקחת אספירין 100 וקומדין. הדופק שלי 48 או 50. לפעמים אני מרגישה חולשה כל כך גדולה שכדי לעשות פעולות פשוטות אני מאו

תשובה:
יתכן שהחולשה נובעת מהדופק האיטי. כדאי לשמור את הדופק סביב 70-60. עם זאת, יתכן גם שהחולשה נובעת מסיבות אחרות. לא פירטת מספיק, ולכן אי אפשר לדעת. אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל שלך ולברר את העניין. אולי כדאי להתחיל עם שינוי תרופתי ולראות האם זה עוזר, ואם לא - לבדוק דברים אחרים. ד"ר קרן מאיר-שפריר - אינפומד