הרפס על השפתיים באישה הרה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בשבוע 40 להריוני, והבוקר יצא לי הרפס על השפה.(יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שיש לי הרפס על השפה, אבל זו הפעם הראשונה שזה קרה במהלך ההריון). ברצוני לדעת, האם אני צריכה לעשות משהו דחוף בנידון, או רק למרוח משחת זובירקס על השפה?

תשובה:
במידה ומדובר בהרפס שמתבטא בפה בלבד, ומעולם לא בא לידי ביטוי באברי המין, אין שום השלכה על ההריון וטיפול בזובירקס מספיק בהחלט.