דלג לתוכן

נטילה נכונה של גלולות למניעת הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/11/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני נוטלת גלולות מסוג הרמונט כבר שלושה חודשים. בדרך כלל, בין מועד סיום החפיסה למועד קבלת המחזור חולפים יומיים. רציתי לשאול אם בימים אלה מותר לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוסף? כלומר, האם ההגנה של הגלולה האחרונה (גם אם זה לפני יומיים) עדיין תקפה במקרה זה? מכיוון שקיימתי יחסי מין ביומיים הללו, האם עלי לקחת פוסטינור ליתר ביטחון?

תשובה:

במידה ונטלת את הגלולות כראוי, את בהחלט מוגנת גם ביומיים אלה, ואין צורך בטיפול נוסף.
רופאים בתחום
פרופ' עמי פישמן
פרופ' עמי פישמן יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר גלעד חבצלת
ד"ר גלעד חבצלת הפרעות קשב וריכוז
ד"ר יצחק אייזנמן
ד"ר יצחק אייזנמן עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו