מחזור כבד וממושך אחרי טיפולי כמותרפיה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 43, לאחר טיפולי כימו (הסרת גידול במעי). בתום הטיפולים קיבלתי מחזור כבד שנמשך 21 יום, ושהופסק ע"י כדורים. עברתי בדיקות מקיפות והכל תקין (ביופסיות, US), המחזור היה תקין 5 חודשים. כיום אני עם מחזור שנמשך 14 יום, 4 ימים היה חלש ו-10 ימים כבד, עם קרישי דם. האם זה ייפסק לבד? האם זה נרמלי? אני חוששת מניקוי רחם, יש מוצא?

תשובה:
מה שאת מתארת בהחלט מצדיק ביקור אצל רופא נשים. יש להעריך את המצב ההמודינמי שלך, לדעת מהי ספירת הדם שלך, ובהתאם להחליט על צורך בגרידה. גשי לרופא ללא דיחוי.