דלג לתוכן
נטילת התרופה למיקטל פעם במקום פעמיים ביום
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/07/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

אני חולת אפילפסיה ומטופלת ב LAMICTAL 100MG פעמיים ביום. בביקור האחרון שלי אצל הנוירולוגית היא הציעה לי לקחת את כל המינון פעם אחת ביום וזה עדיין יהיה אפקטיבי באותה מידה. פעם נאמר לי שכדור פעיל למשך 12 שעות בלבד. מה משני הדברים נכון?

תשובה:
בהחלט ניתן לקחת את התרופה למיקטל (או בשמה הגנרי Lamotrigine) גם פעם אחת ביום. זמן מחצית החיים (הזמן שלוקח לתרופה להתפנות מהגוף עד שרמתה בדם יורדת לחצי) של התרופה בדם הוא 25-33 שעות.
רופאים בתחום
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן רפואה אסתטית
מומחה לכירורגיה, טיפולים אסתטיים ולייזר
ד"ר גבריאל בלום
ד"ר גבריאל בלום רפואה אסתטית
4.9
( 15 חוות דעת )
"ד״ר בלום מדהים במקצועיות, ברגישות ובכנות שלו. אני לקוחה קבועה כבר מספר שנים. הייתי בעברי אצל רופאים אחרים, וללא ספק ד״ר בלום הוא מספר אחד!"
ד"ר דן קרת
ד"ר דן קרת נטורופתיה
4.9
( 13 חוות דעת )
"ד״ר קרת מלווה אותי סביב מחלה מורכבת ומצב פיזי מורכב זה שנים רבות . טיפולו המסור , רוחב היריעה של ידענותו המדהימה והמעודכנת תמיד , המבט ההוליסטי שלו לריפוי גוף נפש מאפשרים לי זה שנים להחזיק בריאות טובה ומאוזנת בתוך מצב בריאותי מאתגר . יש לי הערכה עמוקה לד״ר קרת וליכולת הריפוי והעזרה שלו במצבים שונים . תודה"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו