דלג לתוכן

ציפורן שנפגעה בגלל זיהום באצבע

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/08/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

בעקבות זיהום באצבע נפגע בסיס הציפורן (המטריקס) ביד של ביתי בת השלוש. על פי אבחנת הרופא הציפורן הנוכחית תיפול ("הלך על הציפורן הזו") ויש לגשת לכירורג באופן דחוף. ברצוני לדעת האם בדר"כ צומחת ציפורן חדשה במצב שכזה? האם עלולה להיווצר בעייתיות עם האצבע / הציפורן?

תשובה:

בדרך כלל אכן צומחת ציפורן במקום זו שנופלת. זה כואב, זה לא נעים, אבל זה לא נורא. בברכה דר' איציק לוי
רופאים בתחום
ד"ר ולדימיר סורין
ד"ר ולדימיר סורין כירורגיה
ד"ר סבטלנה גרישין
ד"ר סבטלנה גרישין פסיכיאטריה
פרופ' מיכל קרמר
פרופ' מיכל קרמר עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו