היעדר מחזור הקשור להפרעת אכילה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/09/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

סבלתי מהפרעת אכילה במשך מעל שנתיים, וכל הזמן הזה גם לא קיבלתי מחזור. אני חיילת בצבא ולא מקבלת טיפול ראוי, ולכן עשיתי בדיקות דם הורמונליות. האם הערכים נמוכים מדי? האם אוכל לקבל מחזור לא על ידי לקיחת כדורים אלא על ידי תפריט רחב יותר? הערכים: TSH 1.02 TESTOSTERONE 34.4 DHEA-S 129.0 LH. 3.69 FSH. 7.41 PROLACTIN 66.8 ESTRADIOL

תשובה:
רמות ההורמונים שלך אינן תקינות. עליך לגשת לרופא נשים. ניתן לעשות זאת גם דרך הצבא, לבירור הבדיקה. לא הבנתי ממכתבך האם את עדיין סובלת מהפרעת אכילה או שהחלמת. אם את עדיין לא אוכלת בצורה תקינה, המחזור לא ישוב לסדרו. אכילה נכונה ובריאה יכולה לתקן את כל הבעיות ההורמונליות. גשי לרופא לבדיקה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד