הירדמות אצבע ותחושת עקצוץ
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/10/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 24. בשלושת השבועות האחרונים אחת מהאצבעות בידי רדומה. בצד אחד רדום ובצד השני יש לי תחושה כרגיל. כאשר אני נוגעת בצד הרדום אני חשה עקצוצים, אך ברגע שאני עוזבת היא חוזרת למצב רדום. כאשר אני לוחצת באזור מסויים בידי אני חשה באצבע דקירה חדה, כמו זרם חשמלי. האם עלי לעשות משהו, או שזה יעבור מעצמו?

תשובה:
הירדמות אצבע ותחושת עקצוצים יכולה להיות כתוצאה מבעיה ורידית או עצבית, אך בבחורה צעירה ובריאה גם יכולה להיות תופעה חולפת. איני יכולה לנבא אם זה יעבור מעצמו, ולכן אמליץ לך, אם הבעיה נמשכת, לפנות לבדיקת רופא. בברכה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד