השתחררות אוויר מהנרתיק בתנוחות מסוימות
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

קורה לי לפעמים שיוצא לי אוויר מאזור הנרתיק בקול, בדרך כלל כשאני מפשקת רגליים. אין לי מושג מה זה, וזה גורם לי לאי נוחות כשאני נמצאת במצב מיני. מעולם לא קיימתי יחסי מין. מה אפשר לעשות עם זה?

תשובה:
התופעה אותה את מתארת, שהיא השתחררות אוויר מהנרתיק בתנוחות מסוימות, היא תופעה נפוצה ונורמלית. אין זה סימן למחלה כלשהי, ואין לכך טיפול. אם זה מתרחש במצב מיני, הייתי ממליצה לך להשתמש בהומור או לשתף את בן הזוג שלך בכך, או פשוט להימנע מן התנוחות שגורמות לאוויר להשתחרר. בהצלחה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד