דלג לתוכן

שאלה

יש לי זאבת, ורציתי לדעת אם טיפולי לייזר להסרת שיער מסוכנים במצבי, או שאין ללייזר השפעה על המחלה.

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/12/2008 תאריך עדכון: 18/09/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

לייעוץ חינם בנושא הסרת שיער פנה למומחה שלנו >>> הדיעות חלוקות בנושא שעליו את שואלת. מחלת הלופוס (זאבת) היא מחלה שבה ישנה פוטוסנסיטיביות (רגישות לאור) של העור. אורכי הגל המסוכנים יותר הם בתחום UVB ו- UVA שאינם אורכי הגל של הלייזר, ולכן אין אזהרה חד-משמעית, אך מצד שני, כל החברות המייצרות את המכשירים מתריעות בפני השימוש בחולים הסובלים ממחלה עם מרכיב פוטוסנסיטיבי, כולל לופוס. הייתי ממליצה לך להתייעץ עם רופא עור מומחה, וכן לבצע ניסיון על איזור קטן בגוף, ואחריו לעבור ביקורת. בכל מקרה, אין לעבור את הטיפול בזמן שהמחלה פעילה. בהצלחה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר מאיה בן-צבי
ד"ר מאיה בן-צבי רפואת שיניים
ד"ר יוסי הר-טוב
ד"ר יוסי הר-טוב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר בנימין שלו
ד"ר בנימין שלו עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו