האם ניתן לשלב את הטיפול ברפואה סינית עם תרופות ?
מאת: אורן חלף
1 דקות קריאה
שאלה:

האם ניתן לשלב את הטיפול ברפואה סינית עם תרופות ?

תשובה:

ניתן לשלב טיפול ברפואה סינית עם תרופות. טיפול בדיקור ניתן לשלב ללא חשש עם תרופות מיכוון שאנו לא מכניסים שום חומר חיצוני לגוף אלא משתמשים באנרגיה של המטופל ואנחנו רק מאזנים אותו.

אך כאשר אנו רוצים להוסיף צמחי מרפא סינים אנו מחוייבים לבדוק קונטראינדיקציות ( התויית נגד) בין הצמחים לתרופות שהמטופל לוקח מיכוון שהצמחים בעלי תרכובות כימיות אשר יכולות להשפיע על התרופות , לכן חשוב להתייעץ עם מטפלים אשר עברו הכשרה מתאימה.

בטיפולי במגע יש לשים לב למחלות כמו אוסטאופרוזיס קשה שצריך לטפל במשנה זהירות.