יש לי מספר שאלות הנוגעות לשיניים: 1. לפני כשבוע התחלתי בטיפולי שיניים, עשיתי סתימה אחת ומאז יש לי טעם מתכתי בפה ממה זה נובע והאם זאת תופעת לוואי של הסתימה? 2..אני צריכה לעשות טיפול שורש בשן טוחנת ת
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי מספר שאלות הנוגעות לשיניים: 1. לפני כשבוע התחלתי בטיפולי שיניים, עשיתי סתימה אחת ומאז יש לי טעם מתכתי בפה ממה זה נובע והאם זאת תופעת לוואי של הסתימה? 2..אני צריכה לעשות טיפול שורש בשן טוחנת תחתונה. הבעיה היא שאני מאוד פוחדת מהטיפול. האם זרי

תשובה:
ראשית, אין סיבה לדאגה. בימינו אפשרויות השליטה על כאב הן מעולות ואין סיבה שתרגישי כאב כלשהו. למספר הזריקות אין רלוונטיות מבחינתך, זה לא צריך להדאיג אותך. גם כך לאחר הזריקה הראשונה לא תרגישי את הבאות אחריה במידה ויהיה צורך. שנית, תוכלי להשתמש בתרופת הרגעה, כמובן בהוראת רופא. ד"ר מיכאל אבא - רופא שיניים