נמצאו לי רמות גבוהות של הומוציסטאין בדם. רופאי רשם לי טריקרדיה ... שאלתי
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

נמצאו לי רמות גבוהות של הומוציסטאין בדם. רופאי רשם לי טריקרדיה ... שאלתי היא: האם וכיצד ניתן להשיג את אותם ויטמינים דרך מזון / או מזונות המכילים ויטמינים אלו באופן עשיר.

תשובה:
טריקרדיה היא למעשה תוסף מזון המכיל ויטמינים- B12 ,B6, וחומצה פולית. את כל הנ"ל ניתן לקבל דרך המזון. ירקות עליים ירוקים, שעועית ואפונה, פירות מסוימים, מזון מועשר - כולם מכילים חומצה פולית, שהיא המרכיב העיקרי בתוסף. תוכל להתייעץ עם דיאטנית, או לקרוא כאן- http://www.infomed.co.il/questions/q_100303_3.htm