אנא, אני ממש נואשת. התחלתי טיפול של הזרקת סיליקון לקמטים בפנים אצל רונית
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אנא, אני ממש נואשת. התחלתי טיפול של הזרקת סיליקון לקמטים בפנים אצל רונית רפאל, אך נתקלתי בכתבה שקטלה את השימוש בהזרקת סיליקון לפנים. שאלותי הן: א. האם באמת יש סכנות בהזרקת סיליקון ומהן ? ב. כיצד אני יכולה לתקן את טעותי ? אולי אין סכנה ואני יכולה

תשובה:
סיליקון למילוי קמטים יכול להיות מוצלח מאוד, אך בנשים מסוימות עלול לגרום ליצירת תגובת רגישות יתר עם יצירת גרגור תת עורי שלא ניתן להיפטר ממנו. מכיוון שלא ברור מי מהנשים שיוזרק לה החומר אכן תפתח רגישות זו, רופאים פלסטיקאים רבים ממליצים להימנע מכך ולטפל בהזרקות של חומר שומני לקמטים ו/או לשפתיים, או לבצע מתיחת פנים. אנא התייעצי עם רופא פלסטיקאי לפני המשך הטיפול.