דלג לתוכן

האם ייתכנו תופעות לוואי / גמילה מתמשכות לאחר שימוש של כשנה וחצי בציפרלק

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/12/2004 תאריך עדכון: 23/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

האם ייתכנו תופעות לוואי / גמילה מתמשכות לאחר שימוש של כשנה וחצי בציפרלקס במינון של 15 מ"ג ? לאחר ירידה הדרגתית והפסקה מוחלטת של התרופה אני עדיין חשה מידי פעם תחושות סחרור קלות ונימול באיזור הפנים. האם יש אפשרות לאיזושהי פגיעה קבועה כתוצאה מהשימוש

תשובה:

אכן נשמע שלתחושות הנימול והסחרחורת יש בהחלט קשר לירידה במינון, ושיחלוף זמן מה, בד"כ עד מספר שבועות, עד להיעלמותם המוחלטת. אם לא כך הדבר או אם נגרמת לך אי נוחות מרובה, כדאי לשוב ולהתייעץ עם הרופא שלך.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר כרמי גלר-ברנשטיין
ד"ר כרמי גלר-ברנשטיין ילדים
ד"ר אבי פצ'ו
ד"ר אבי פצ'ו וטרינרים
פרופ' חנן גוזנר-גור
פרופ' חנן גוזנר-גור פנימית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו