עברתי השתלת כבד לפני כשנה ושישה חודשים. היתה לי דחייה אחרי כחודש על רקע CMV, וזה טופל. עכשיו יש לי חסימה מלאה בדרכי המרה. ניסו פעמיים ERCP ללא הצלחה, החליטו לנקז את המרה אחרי בדיקת PTC, ולבסוף הוחלט
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

עברתי השתלת כבד לפני כשנה ושישה חודשים. היתה לי דחייה אחרי כחודש על רקע CMV, וזה טופל. עכשיו יש לי חסימה מלאה בדרכי המרה. ניסו פעמיים ERCP ללא הצלחה, החליטו לנקז את המרה אחרי בדיקת PTC, ולבסוף הוחלט סופי שצריך לעבור ניתוח של כריתה של הקטע החסום וח

תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית