דלג לתוכן

בעלי קיבל תרופה בשם ציקלוספורין, 250 מ"ג ליום, לטיפול במחלת כליה שאובחנ

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/03/2002 תאריך עדכון: 28/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

בעלי קיבל תרופה בשם ציקלוספורין, 250 מ"ג ליום, לטיפול במחלת כליה שאובחנה אצלו. ברצוני לדעת האם תרופה זו יכולה לגרום ליתר לחץ דם?

תשובה:

כן . התרופה עשויה לגרום לכך, בעיקר לאחר השתלת כליה. לקריאה נוספת: http://www.rxlist.com/cgi/generic3/cyclosporine_ad.htm

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר רות גייסט
ד"ר רות גייסט יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר נמרוד שניר
ד"ר נמרוד שניר אורתופדיה
ד"ר דפנה בנטוב גפרית
ד"ר דפנה בנטוב גפרית פסיכיאטריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו