האם אימון עם משקולות פוגע בגביהה?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

האם אימון והליכה יומיומית עם משקולות פוגעים בגביהה כשאני בן 15?

תשובה:
הליכה יומיומית בוודאי שאינה פוגעת בתהליך הצמיחה לגובה. אם אתה הולך עם משקולות, עדיף שתצרף אותן רק 3 פעמים בשבוע, ולא בגלל שזה פוגע בתהליך הצמיחה, אלא משום שצריך לתת לשריר מנוחה של 48 שעות לאחר אימון משקולות בכדי שיוכל להיבנות. בברכה יפה וולנסקי - מאמנת כושר אישית וקבוצות. מתמחה באימונים על טרמפולינה, נשים אחרי לידה, ילדים עם בעיות השמנה ואנשים עם מגבלות פיזיות קלות.דואר אלקטרוני: vyaffa@walla.co.il, סלולר: 050-8355085