אני בת 26 וכרגע אני חולה באבעבועות הרוח. האם אני צריכה להמתין תקופה מסוי
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 26 וכרגע אני חולה באבעבועות הרוח. האם אני צריכה להמתין תקופה מסוימת לפני שאני נכנסת להריון או שזה בסדר להיכנס להריון מיד לאחר שאבריא.

תשובה:
אבעבועות רוח אכן יכולות לגרום למחלה קשה יותר בנשים הרות ולבעיות בעובר כאשר המחלה מתרחשת סמוך ללידה, אולם לפני תחילת ההריון המחלה אינה גורמת לשום בעיות, כך שלאחר תקופת החלמה קצרה (שבועיים ?) ניתן להיכנס להריון ללא חשש.