דלג לתוכן
זרעי פשתן להפחתת הסיכון של סרטן הערמונית
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 04/08/2008 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

האם אכילה של 2 כפות זרעי פשתן טחונים ליום מגבירה את הסיכון לסרטן בלוטת הערמונית?

תשובה:
להפך, זרעי פשתן נמצאו כמקור טוב לחומצות שומן מסוג אומגה 3. מחקרים מצאו כי חומצות שומן מסוג אומגה 3 מפחיתות את הסיכון לחלות בסרטן הערמונית. תוכל לקרוא עוד בנושא כאן: http://www.infomed.co.il/news/n_060401_2.htm

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר אנה וסילביצקי
ד"ר אנה וסילביצקי רפואה אסתטית
4.9
( 104 חוות דעת )
"מומלץ ביותר!"
ד"ר יואב אברהמי
ד"ר יואב אברהמי כירורגיה פלסטית
רופא בכיר במחלקה לכירורגיה פלסטית בביה"ח קפלן. בעל ניסיון רב בתחום.
אורתוטיסט שמואל להב
אורתוטיסט שמואל להב אורתופדיה
אורתוטיסט ומנהל את מכון אורתופדי ברזילי-להב
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו