מידע על התרופה אגיסרק לטיפול בוורטיגו
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

עקב התקף vertigo קיבלתי מהרופא את התרופה agiserc. כמה זמן אפשר לקחת את התרופה? אני לוקחת כעת 3 כדורים ליום על פי הוראת הרופא.

תשובה:
חסרים פרטים רבים במידע שמסרת, אז אענה לך רק באופן כללי. ישנם מספר מצבים של ורטיגו. אם מדובר ב- acute vertigo, זאת אומרת סחרחורת המופיעה באופן פתאומי וגם במצב מנוחה, יש לקחת את האגיסרק עד שחולפים הסימפטומים, לרוב במשך שבוע-שבועיים. אם, בנוסף, יש לך טיניטוס (זמזום טורדני באוזן) והתרופה עוזרת לך, קחי אותה כל זמן שהיא מועילה. במצבים של טיניטוס, לפעמים יש לקחת את התרופה במשך כל החיים. אם מדובר בוורטיגו המופיע בשינוי תנוחה בלבד, מצב שנקרא BPPV -