איך משפיע אדולן על מערכת הרביה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני לוקח אדולן קרוב ל 4 שנים. האם יש קשר בין היחלשות הזרע לבין האדולן?

תשובה:
לא ברור מה כוונתך בהיחלשות הזרע. תופעות הלוואי של מתדון (אדולן) על מערכת הרבייה הן אי סדירות של המחזור בנשים; ואי תפקוד מיני עד כדי אימפוטנציה, שפיכה מוקדמת או מאוחרת, או חוסר יכולת לפלוט זרע בגברים. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד