אמא שלי, בת 50, חולה בסרטן הרחם ולא רצתה לומר לי, אך גיליתי. היו לה דימומים והיא עשתה ניתוח, והוציאו לה משהו מהרחם. האם יקרה לה משהו? על סמך מידע כל כך חלקי, וכנראה גם לא מדויק, לא ניתן לפרט או להס
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אמא שלי, בת 50, חולה בסרטן הרחם ולא רצתה לומר לי, אך גיליתי. היו לה דימומים והיא עשתה ניתוח, והוציאו לה משהו מהרחם. האם יקרה לה משהו? על סמך מידע כל כך חלקי, וכנראה גם לא מדויק, לא ניתן לפרט או להסביר. מכיוון שהסוד כבר נתגלה, אני ממליץ לך לדבר בפת

תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית