האם זה נכון שאסור לשתות אלכוהול בזמן נטילת אנטיביוטיקה ולמה? (אני נוטלת
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

האם זה נכון שאסור לשתות אלכוהול בזמן נטילת אנטיביוטיקה ולמה? (אני נוטלת Ceforal עקב דלקת בדרכי השתן).

תשובה:
השילוב של אלכוהול ואנטיביוטיקה מסוג צפורל עשוי לגרום לכאבי בטן, בחילות, הקאות, כאבי ראש, סחרחורות, קוצר נשימה, והזעות. לכן עדיף שלא לצרוך אותם יחד.