האם ניתן לחלות באבעבועות רוח יותר מפעם אחת
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

איך ייתכן שחליתי כעת באבעבועות פעם שנייה ? (הפעם הראשונה היתה בגיל 6).

תשובה:
למרות הידיעה הרווחת שאפשר לחלות באבעבועות רוח רק פעם אחת בחיים, זה לא מדוייק. זה נכון לגבי רוב האוכלוסיה, אך בכל זאת במחקר שנעשה בשנת 1999 הראו שכ- 13% מהאנשים שחלו באבעבועות רוח כבר חלו בעבר. כך שהאפשרות להידבק פעם שניה אינה כל-כך נדירה כמו שחושבים.