יש לי גירודים חזקים בכפות הרגלים ובבוהן כף הרגל. לעיתים נראה כי הרגל אדו
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי גירודים חזקים בכפות הרגלים ובבוהן כף הרגל. לעיתים נראה כי הרגל אדומה, אך רוב הזמן לא ניתן לזהות שום מראה חיצוני מוזר בעור. הבעיה קיימת כבר מספר שנים וכל רופא עור נותן משחה אחרת אך הבעיה לא עוברת. מה ניתן לעשות בנושא ?

תשובה:
נשמע כמו פטרת עורית שבאה והולכת מדי פעם. הכי חשוב זה אוורור של כפות הרגליים כמה שיותר. ישנן משחות רבות בשוק שיכולות לעזור לך לבעיה זו, ותוכלי לנסות אחת אחרת מזו שלא עזרה- לדוגמה לאמיזיל, שהיא תרופה טובה והניתנת לקניה ללא מרשם. אם גם זה לא עוזר- רופא עור הוא הכתובת.