אינטראקציה בין פרופסיה לבין היפריקום
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 26. התחלתי לאחרונה ליטול פינאסטריד לטיפול בהתקרחות. כמו כן אני לוקח היפריקום לטיפול בדיכאון. רציתי לדעת אם ידוע בספרות הרפואית על תגובות בין-תרופתיות בין תרופות אלו. אני שואל כי ראיתי באינטרנט כמה אזכורים שרומזים ששימוש בהיפריקום עלול להור

תשובה:
לא מצאתי שישנה אינטראקציה בין שתי תרופות אלה. אתה יכול לקחת אותן יחד. אם תרגיש תופעות לוואי בלתי רצויות, אתה מוזמן לפנות אלינו בשנית או להיוועץ ברופא המטפל. ד"ר שירי אורי - אינפומד