איך אוכל להחליט איזה טיפול הוא הטוב ביותר עבורי?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

איך אוכל להחליט איזה טיפול לטרשת נפוצה הוא הטוב ביותר עבורי?

תשובה:

הבחירה להתחיל בטיפול יכולה להיות החלטה קשה. לימוד על אודות אפשרויות הטיפול העומדות בפניכם ודיון בהם עם רופא המשפחה היא הצעד הראשון בהחלטה באיזה טיפול להתחיל. גורמים אחרים שיש לשקול הם היעילות, תופעות הלוואי, אורח חייכם הנוכחי ואופן מתן הטיפול.