חרדה מטיפולי שיניים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 49, עומדת לפני עקירת כל השינייים מהלסת העליונה והרכבת שתלים, ויש לי חרדה נוראית עד כדי עילפון על כסא הטיפולים. האם רסקיו יכול לעזור, או שיש משהו יותר טוב?

תשובה:
יש לבחון את רמת החרדה שלך. רופא השיניים שלך צריך לברר את הנושא ולהחליט על דרך ההתמודדות, שיכולה להיות מן הקל אל הכבד: תרופות טבעיות (כגון רסקיו), היפנוזה ודמיון מודרך, תרופות מרגיעות כגון ואבן או אסיוול, גז צחוק, סדציה הכרתית תוך-ורידית, ובמקרים שכל אלה לא עוזרים - הרדמה מלאה. בהצלחה ד"ר מיכאל אבא - רופא שיניים