נקע בקרסול
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 20. לפני כשבוע נקעתי את הקרסול והנפיחות לא יורדת. עשיתי צילום והאורתופד אמר שזה נקע. בהליכה זה פחות כואב, אבל כאשר אני עומדת במקום אני מרגישה את כל המשקל של הגוף על הרגל ואני צריכה לשבת, וגם הברך כואבת כשאני עומדת הרבה. מה לעשות? ללכת שוב לר

תשובה:
במקרים של נקעים חמורים עלול הכאב להימשך זמן רב, אפילו שבועות. בכל מקרה, הייתי ממליץ לעשות צילום ביקורת תוך שבוע עד שבועיים, ובמקביל להקפיד על מנוחה, הרמה של הרגל, קירור מקומי ותרופות נוגדות דלקת וכאבים. אם הכאב אינו מוקל, או אם הוא מחמיר, הייתי פונה לביקורת רופא נוספת. בברכת בריאות שלמה, ד"ר רונן בלכר - אינפומד