דלג לתוכן
טיפול בתרופות ליריקה וסימבלטה לשיכוך כאבים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/05/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

לאבא שלי גילו סוג של גידול סרטני שנקרא מטזליומה והגידול יושב על הפלאורה. הוא מאוד סובל מכאבים והאונקולוג נתן לו כדור Lyrica נגד כאבים. זה באמת עזר לו, אבל הכדורים נגמרו, ורופאת המשפחה נתנה לו Cymbalta. רציתי לשאול אם אלו תרופות מאותה משפחה, כפי שהיא אומרת, ואם זה יכול לעזור לו לכאבים.

תשובה:
התרופות אינן מאותה משפחה, אולם גם ל- lyrica וגם ל- cymbalta יש השפעה נוגדת כאבים. שתיהן מקילות על כאב ממקור עצבי. ה- cymbalta עשויה להקל לא רק על הכאב אלא גם על סימפטומים של דיכאון, אם יש כאלה. תוכלי לקרוא על כל אחת מהתרופות באינדקס התרופות של האתר ולהשתמש במנגנון החיפוש של האתר כדי למצוא עליהן מידע נוסף. http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=391
רופאים בתחום
ד"ר שלמה דוידוביץ
ד"ר שלמה דוידוביץ נוירוכירורגיה
4.9
( 46 חוות דעת )
"הופנתי לדר' דבידוביץ' במקרה, ואני מברך על הרגע שבו זכיתי להיות מטופל של דר' דוידוביץ'. סבלתי מכאבי גב ורגליים שהגבילו את הליכתי, לא הייתי מסוגל ללכת יותר מ-60-70 מ' מבלי לשבת. היום 7 שבועות לאחר הניתוח, אני אדם חדש, לא מוגבל, ללא כאבים בכלל. לכן המלצתי על דר' דוידוביץ' היא מעבר למילים. שיזכה לאריכות חיים בבריאות טובה להציל המון אנשים כמוני."
ד"ר בועז גבאי
ד"ר בועז גבאי עור ומין
5
( 5 חוות דעת )
"ד״ר בועז גבאי רופא מומחה מעולה ואנושי. ממליץ בחום!"
פרופ' פרנסיס סרור
פרופ' פרנסיס סרור כירורגיה
5
( 8 חוות דעת )
"הגענו לפרופסור פרנסיס סרור לקבלת אבחנה לפני ניתוח לבן שלי.. קיבלנו הסבר מפורט על התהליך.. אדם נעים ומקצועי.. ממליצה בחום ומודה מקרב לב על הכל"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו